Burdeos

45,00 IVA inclòs

Gerro de vidre, amb roses i flors de temporada. Alegre i colorit, amb combinació de diferents verds i complements. Gerro inclòs.

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 45,00 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Description

Gerro de vidre amb flors naturals. Combinació de flors naturals de temporada, aspecte alegre i primaveral. Gerberes, liliums roses, astromelies, eucaliptus i petites flors de complements. Els gerros de vidre amb flors són una bona elecció per regalar. Elegant i còmode. Aquest treball, es pot personalitzar amb les flors i els colors que mes t’agradin. Contacta amb nosaltres per personalitzar el teu gerro de flors. Seleccionarem la millor combinació de flors de temporada. Imagines aquest ram de flors amb tonalitats blaves? o Taronges? Compra el teu ram Burdeos, podras recollir-lo a la botiga o fer que el portem a domicili.  Repartiment diari de flors a Reus, a Tarragona i localitats properes.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp