Arbre de la vida

38,00 IVA inclòs

Base de fusta, amb aplic d’arbre de la vida. Composició de de flors preservades, verds i complements de durada eterna. En aquest cas, hem escollit colors naturals que ens aporten calidesa i naturalitat.
Prefereixes aquest mateix treball en altres colors? Disponible en vermell i lila .Contacta’ns i personalitzem la teva opció preferida.

Informació addicional

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 38,00 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Descripció

Caixa de fusta amb  arbre de la vida. Composició floral amb flors preservades i seques. Regalar flor preservades, és regalar flors tenint la certesa de que duraràn molt de temps. En aquesta caixa, la composició floral és d’eucaliptus preservat, espigues blanques i petites flors seques de diferents varietats. Hem escollit tonatitats terra, grocs i  colors naturals, que coordinen amb el fons marró de l’arbre de la vida. Un treball d’artesania que donarà un toc molt especial a qualsevol racó decasa teva. També està disponible l’arbre de la vida amb el fons lila o vermell. I la composició floral es pot fer personalitzada amb els colors que mes t’agradin. Contacta amb nosaltres si prefereixes aquest treball amb altres colors.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp