Ram Hortensia

39,90 IVA inclòs

Ram de flors de temporada, bouquet amb volum, assortiment de flors de tonalitats suaus en gama de verds i rosats. Il.lumina el seu dia!! Podem fer el ram de flors en altres mides, més gran o més petit, consulta’ns i personalitzem el teu ram.

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 39,90 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Descripció

El ram Hortensia, és un bouquet amb flors variades i tons càlids. Com a flor principal, una flor d’hortensia. En aquest cas, és una hortensia de color verd clar. A conjunt unes flors de Santini verd intens i unes tiges de solidago. La resta, son flors mes conegudes i molt ulilitzades diàriament a la nostra floristeria. Liliums, gerberes fuccia, astromelies de color blanc i rosa, i roses de color salmó. És un ram amb volum, molt complert i que és adequat per qualsevol dia. Totes les flors que el composen, es poden adquirir tots els mesos de l’any. Es poden fer variacions de color, segons stock. Si tens alguna petició especial, no dubtis en consultar-nos, ja que sempre que és possible, ens agrada personalitzar al màxim els nostres treballs. Imagines aquest mateix ram en tonalitats blaves?? Seria preciós també!

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp