Rams de Núvia preservats


El dia del vostre casament, és únic i així serà també per nosaltres. Ens impliquem plenament amb cada història, del principi al final.

Volem compartir amb vosaltres aquesta il·lusió!


Vols poder conservar el teu ram de núvia?

Vols que els complements estiguin perfectes tot el dia?

Les flors preservades ens permeten treballar amb la certesa de que es mantindran perfectes en tot moment. A més, les podràs gaudir molt de temps després del casament.

Confeccionem rams de núvia i tots els complements que necessitis pel teu casament. Corones, polseres, detalls de solapa, tocats, porta anells, rèpliques per regalar…

·

Els nostres rams de núvia preservats, son artesanals i totalment personalitzats, els dissenyem conjuntament amb tu i t’anem enviant fotografies del procés d’elaboració.

·

Fem enviaments a tota la península, un cop dissenyat i elaborat,  rebràs el teu ram de núvia uns dies abans del casament.
 

Quina idea tens ?

A Floristeria Trèvol sempre ens trobaràs per resoldre els teus dubtes, sobre la manera de cuidar les teves plantes, d'assessorar-te en quines flors son mes adequades per cada ocasió, o per participar amb tu en el disseny i decoració floral del teu casament.

Contacte directe

Tel. 977 773 101
WhatsApp: 606 41 05 32
info@floristeriatrevol.com

Adreça de la botiga

Carrer Antoni Fabra i Ribas nº2
43205 Reus

Horari de la botiga

De dilluns a divendres de 9:15 a 13:15 i de 17:00 a 20:00h.
Dissabte de 9:15 a 13:15h.

Contacta amb nosaltres

Ens agradaria molt assessorar-te ♥

Privacitat de les teves dades:


floristeriatrevol.com i floristeriatrevol.online t'informa que les teves dades personals seran tractades per Marta Constantí Daniel com a responsable d'aquestes web. No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal. El teu legitimació es realitza a través del consentiment. Per a més informació consulta la nostra política de privacitat.

Marta Constantí Daniel
La teva florista i responsable del tractament de les teves dades.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp