Ram de roses purple

50,00 IVA inclòs

Tota una sorpresa aquestes flors matisades. Bonic ram de 10 tiges, acompanyades de petites flors de paniculata, limonium i verds . El gerro no inclòs, pots adquirir un gerro a l’apartat de complements.

En aquest treball, la flor de complement és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Informació addicional

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 50,00 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Descripció

El matisat de colors de les roses purple, oscil.la entre el fuccia intens i el lila suau. Cada rosa és diferent, i en elles podem apreciar aquestes intensiatats variables. Hem acomanyat les roes amb eucaliptus, el nostre verd preferit, per la seva olor i el seu color verd blau atenuat. També l’eucaliptus, depenent de l’època de l’any presenta variacions de color. També hem possat limonium blau, i paniculata. Uns complements delicats que fan que les roses es llueixin molt. Els nostres embolcalls, normalment son tèxtils, o de ràfia, i els anem variant regularment. Per una bona conservació de les roses, tingues cura de mantenir el teu ram allunyat de fonts de calor directe. També és molt important mantenir l’aigua neta, i tallar les tiges un centímetre e diagonal, cada dos dies. Així tallem la part malmesa de la tija, i ens assegurem de que l’aigua hidrata la flor correctament.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp