Roure

24,90 IVA inclòs

Base de fusta (el model pot variar): composició d’estil orgànic, només s’utilitzen colors naturals que ens transmeten armonia i serenor, amb flors de lisiantum blanc, per aportar llum al treball. Repartim diàriament a Reus, Tarragona i rodalies.

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Informació addicional

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 24,90 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Descripció

Centre de taula en base rústica. Flors de lisianthus blanques, i de verds hem escollit eucaliptus i lentiscle. Complementem amb flors de paniculata blanca, una branca de salix natural i un toc de ràfia vegetal. Aquest centre de taula, és molt versatil. Ens pot decorar una taula d’un àpat per un dia de celebració, o qualsevol altre racó de la casa, amb molta naturalitat i delicadesa. Coneixies els lisianthus? El seu aspecte es podria assemblar al d’una rosa de pitiminí, però amb un aire una mes silvestre. Cada tija de lisianthus porta unes 5 flors obertes i diverses poncelles per obrir. Una flor molt utilitzada en decoracions per la seva elegància i duració. També existeix en tonalitats liles, rosades i xampany. Una flor sens dubte, per descobrir!! Si t’agradaria aquest mateix centre però amb un altre color o mida, contacta’ns. Personalitzem els nostres treballs al teu gust.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp