Et cases?


El dia del vostre casament, és únic i així serà també per nosaltres. Ens impliquem plenament amb cada història, del principi al final.

Volem compartir amb vosaltres aquesta il·lusió!


Tot el que necessites pel teu casament

​Com us agradaria que fós la decoració del vostre casament?

Planegem junts aquest dia especial, sense passar per alt cap detall.

Rams de núvia naturals i preservats, corones florals, polseres, sopalpes…
Decoració de l’espai de la cerimònia, benvinguda, seatting plan…

·

Fem muntatges amb arcs i disposem de material de lloguer molt divers per poder personalitzar el vostre dia. També unes flors o plantes per decorar la llar o un ram d’agraïment per algú molt especial?

Planegem junts aquest dia especial, sense passar per alt cap detall...

Rams de Núvia

Silvestre, romàntic, amb una caiguda sinuosa o tropical? De flor fresca o preservada per poder-lo conservar intacte com el primer dia?

La teva personalitat, l’estil del teu vestit i el tipus de cerimònia que trieu ens donaran la resposta correcte. I a partir d’aquí escollirem conjuntament cada flor i complement fins a crear el teu únic ram de núvia.

Vehicles Nupcials

Un detall floral, donarà la distinció que es mereix un vehicle nupcial. Decorem cotxes actuals, automòbils d’època, limusines i vehicles especials com carruatges de cavalls, motos…

Complements

Què més necessites pel dia del teu casament? Detalls de solapa, tocats pel cabell, polseres per les dames d’honor o per les mares, porta-anells de disseny a conjunt amb el ram de núvia, pètals de rosa…

Cerimònies

Tant si esteu preparant una cerimònia civil o una religiosa, els verds i les flors aportaràn vida l’espai.
Les cerimònies civils ens permeten moltes opcions. A la platja, al bosc, a un jardí, a l’interior d’un antic castell…

Què escollim?
Un arc vegetal o floral, decoració suspesa als arbres, fanalets amb espelmes, passadíssos de flors,pètals o fulles… Hi ha mil opcions per personalitzar el vostre casament!! Que aflorin les idees i nosaltres ho posem fàcil per fer-ho realitat.

També decorem esglésies amb estil clàssic, o muntatges alternatius amb espelmes, garlandes, estructures i altres elements decoratius.

Rams de Núvia preservats

Vols poder conservar el teu ram de núvia?

Vols que els complements estiguin perfectes tot el dia? Les flors preservades ens permeten treballar amb la certesa de que es mantindran perfectes en tot moment. A més, les podràs gaudir molt de temps després del casament.

Confeccionem rams de núvia i tots els complements que necessitis pel teu casament. Corones, polseres, detalls de solapa, tocats, porta anells, rèpliques per regalar…

·

Els nostres rams de núvia preservats, son artesanals i totalment personalitzats, els dissenyem conjuntament amb tu i t’anem enviant fotografies del procés d’elaboració.

·

Fem enviaments a tota la península, un cop dissenyat i elaborat,  rebràs el teu ram de núvia uns dies abans del casament.
 

Quina idea tens ?

A Floristeria Trèvol sempre ens trobaràs per resoldre els teus dubtes, sobre la manera de cuidar les teves plantes, d'assessorar-te en quines flors son mes adequades per cada ocasió, o per participar amb tu en el disseny i decoració floral del teu casament.

Contacte directe

Tel. 977 773 101
WhatsApp: 606 41 05 32
info@floristeriatrevol.com

Adreça de la botiga

Carrer Antoni Fabra i Ribas nº2
43205 Reus

Horari de la botiga

De dilluns a divendres de 9:15 a 13:15 i de 17:00 a 20:00h.
Dissabte de 9:15 a 13:15h.

Contacta amb nosaltres

Ens agradaria molt assessorar-te ♥

Privacitat de les teves dades:


floristeriatrevol.com i floristeriatrevol.online t'informa que les teves dades personals seran tractades per Marta Constantí Daniel com a responsable d'aquestes web. No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal. El teu legitimació es realitza a través del consentiment. Per a més informació consulta la nostra política de privacitat.

Marta Constantí Daniel
La teva florista i responsable del tractament de les teves dades.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp