Planta Spatiphyllum

22,00 IVA inclòs

La planta verda no pot faltar a l’interior de les llars! La serenor que ens transmet, és una molt bona opció per a qualsevol espai de la casa. Se li atribueix la propietat de purificar l’aire. Es presenta decorada, tot i que pots adquirir el test a part, a la secció de complemements.

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 22,00 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Descripció

Planta d’interior, planta verda amb flor. La planta d’ Spatiphyllum, és molt valorada perquè no tan sols és una planta decorativa, es tracta d’una planta que ajuda a purificar l’ambient. Les seves fulles son d’un verd intens i brillant, i molt abundants. Les seves flors, blanques contrasten sobre el verd de les fulles, fent de la planta d’spatiphyllum una planta preciosa per qualsevol espai de la  casa.

Per mantenir la nostra planta en perfecte estat, hem de tenir en compte que necessita molta llum, però no sol directe! Es podrien cremar les seves fulles si exposem la planta al sol. El reg, una vegada per setmana suficient, i la quantitat ha de variar segons l’estació de l’any. A l’estiu, les plantes d’interior consumeixen més aigua per equilibrar la seva humitat,  i per tant haurem d’incrementar la quantitat d’aigua.

La planta es presenta decorada, el test de ceràmica no està inclòs, tot i que el pots adquirir a part a la nostra secció de complements.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp