Bosc

29,90 IVA inclòs

Composició de plantes en caixa de fusta (el model de la caixa pot variar), formant un petit jardí. Un punt de decoració vegetal que ens apropa a la natura . Les plantes son de temporada, i poden haver de substituir-se en funció de l’època de l’any, tot i que la composició sempre portarà dues plantes de fulla i una amb flors.

 

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 29,90 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Description

Centre de plantes, conjunt de 3 plantes dues verdes i una amb flor. Les plantes que posarem al centre Bosc, poden variar en funció de la temporada. Col·locades dins d’una caixa de fusta, i amb acabat rústic, aquest centre de plantes és perfecte per regalar, per decorar qualsevol racó de casa nostra.

Les plantes dins de casa, ens aporten serenor, i ens mantenen en contacte amb la natura. Milloren l’estat d’ànim i purifiquen l’aire que respirem. Mantenir cura de les nostres plantes, regar-les i veure com creixen és una excel·lent teràpia conta l’estrés.

Per un perfecte manteniment, cal situar la caixa de plantes, en un racó on rebi llum directe. Allunyada de fonts de fred o calor, com aires condicionats o calefaccions. Regar una vegada per setmana serà suficient, per mantenir la seva humitat.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp