Orquídia Lila

33,50 IVA inclòs

L’Orquídia és una planta de fàcil cultiu i la seva floració dura moltes setmanes. És elegant ,delicada i molt decorativa. El color pot variar d’intensitat, dins la tonalitat entre fucsia i lila, depenent de l’estoc setmanal. Un regal perfecte per a qualsevol moment! Inclou test de ceràmica i decoració.

Si desitges saber exactament quina tonalitat tenim avui, amb una maduració perfecte,  contacta’ns.

 

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Product price
IVA inclòs
Additional options total:
IVA inclòs
Order total:
IVA inclòs

Descripció

Orquídia phalenopsis en tonalitat de fucsia a lila. La orquídia és una de les plantes que més temps aguanten amb floració. El seu procés de floració és a la primavera i es pot allargar mesos, fins ben avançat l’estiu. Necessita molta llum , però no sol directe, es recomana que estigui ben a prop d’una finestra, a menys d’un metre de distància.

La millor manera de regar-la, es per immersió, ja que no es planten amb terra vegetal, es planten amb escorça, i aquesta repèl l’aigua. Si reguem per dalt tirant l’aigua, passarà tan ràpid entre les arrels, que no donarà temps a que s’hidratin. Per regarla nostra orquídia per immersió de forma correcte, agafarem la planta, i la posarem dins d’un recipient d’una mida més gran. I l’omplirem d’aigua. Fins que el test de la planta, quedi totalment inundat. La deixarem així, durant uns  minuts, i després al treure-la, deixarem que expulsi l’aigua sobrant i la posarem de nou al seu lloc.

Inclou un test de ceràmica.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp