Bouquet Lavanda

24,90 IVA inclòs

Bouquet amb flors silvestres i eucaliptus, per gaudir de l’aroma de l’espígol i del camp. Bonica combinació que aporta senzillesa. La majoria de flors d’aquest bouquet es poden assecar de manera natural, fent que el ram de flors aguanti molt de temps a casa.

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Product price
IVA inclòs
Additional options total:
IVA inclòs
Order total:
IVA inclòs

Descripció

El nostre bouquet Lavanda, és un dels imprescindibles a la nostra botiga. D’estil silvestre i amb tonalitats variades, ens transporta al camp. L’espígol i l’eucaliptus, li aporten un aroma únic. La resta de flors, és una combinació de petites roses (si no és temporada, les substituirem per roses de mida mitjana) i astromelies, statice variat de colors i paniculata. És ideal per regalar, la senva senzillesa fa que arribi a tothom. Per qualsevol ocasió el nostre bouquet Lavanda és perfecte! A més de ser un ram de flors juvenil i actual, el seu preu és dels mes assequibles de les combinacions que oferim. Compra ara el Ram Lavanda, és un encert assegurat!

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp