Centre Phalenopsis

65,00 IVA inclòs

Aquesta composició sedueix perquè amaga una sorpresa! L’orquídia phalenopsis és una planta, amb el seu test, que podrà conservar moltes més setmanes. Es presenta acompanyada de roses, liliums i diferents verds. El conjunt és voluminós i amb molta presència. Portem les teves flors a Reus, Tarragona i altres pobles de la província.

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 65,00 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Descripció

Aquí tenim el centre phalenopsis, és una preciosa combinació d’una planta de d’orquídia amb el seu test, que podrem conservar quan les flors que l’acompanyen es marceixin. Les plantes d’orquídia phalenopsis, son molt resistents, encara que no en tinguin la fama de ser-ho. Només cal tenir en compte algunes coses. Posa-la sempre molt  aprop d’una finestra on rebi llum. No li hauria de tocar el sol directe moltes hores, tot i que una mica de sol de primera hora del matí si que li pot anar bé. Tingues en compte que la floració és temporal, com totes les floracions. No esperis que conservi les flors mes enllà de dos mesos, i sempre depenent de la temperatura. La calor accelera la maduració de la flor. Lo que si perdura i has de conservar, son les seves fulles, o sigui, la planta.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp