Cedre

42,00 IVA inclòs

Caixa de fusta (el model pot variar), amb conjunt de flors que inclou dures roses vermelles, símbol d’amor i fortalesa, acompanyades de flors de temporada en blanc i rosa.

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 42,00 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Descripció

El centre de flors Cedre, és un centre alegre i elegant. Confeccionat dins d’una caixa de fusta amb flors fresques de temporadas. En aquest cas hem posat liliums, gerberes i roses vermelles. verds i paniculata. Podem variar les tonalitats o les flors escollides per fer aquesta composició. Un centre de flors en caixa, és una manera diferent de regalar flors. La caixa escollida és de fusta i els models poden variar en funció de l’stock, ja que els anem renovant sovint. Coneixes les flors de lilium? En aquest cas, son liliums de varietat oriental, la seva característica és la bona olor que desprenen. Es serveixen amb flors tancades, perquè un cop a casa, es pugui gaudir de la composició per mes dies. Si les primeres flors obertes es marceixen, és totalment natural, ja aniràn obrint les noves. Talla-les per tal de mantenir un bon aspecte visual del teu centre de flors.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp