Eucaliptus

45,00 IVA inclòs

Base de fusta rústica (el model pot variar), composició d’estil orgànic, l’abundància de diferents verds i branques ens aporten un sentiment molt proper a la natura. Les flors blanques de lisiantum acompanyen suaument la composició.

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Informació addicional

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 45,00 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Descripció

El centre Eucaliptus, és ideal per decorar una taula de centre. Composició floral d’aspecte natural i rústic. Flors de lisianthus blanc, eucaliptus, paniculata  i altres verds. Base rústica, branques de sàlix naturals i complements de ràfia o similar.  Un regal original, que segueix les tendències de disseny floral actuals. Coneixes les flors de lisianthus? El seu aspecte pot ser semblant al d’una rosa. N’hi ha d’altres colors tots ells en la gama de rosats i lila. Matisats o de color sòlid. Si desitges que et preparem aquesta composició floral amb altres tonalitats, consulta’ns i et farem altres propostes depenpent de l’stock.

El model de la base pot variar, ja que les anem renovant constantment per diferents models. Regalar flors

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp