Niza

29,90 IVA inclòs

Per un detall d’agraiment, per desitjar un bon dia, per dir t’estimo, o per un … avui penso molt en tu. Una composició de flors amb tonalitats molt suaus que ens transmet serenor i calidesa a qualsevol espai de la nostra casa. Inclou gerro de vidre.

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 29,90 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Description

El nostre gerro Niza, és perfecte per un regal informal, per un agraïment, per posar alegria a un dia qualsevol, perquè regalar flors no ha de ser necessàriament  per una data assenyalada. Hem preparat el gerro Niza amb una flor d’hortènsia, roses i lilium. Acompanyat amb verds i acabats rústics. La composició Niza té un aspecte esvelt,  fa una alçada de aproximadament 70 cm. i la seva composició resulta molt  fresca. Si les flors de lilium arriben tancades, senyal de que son molt fresques, poc a poc aniran els liliums aniran obrint les seves flors fins a aconseguir una explosió màxima en uns dies. En aquest cas hem preparat la composició amb tonalitats blanques, verdes i color salmó, però el gerro de flors Niza, es podria confeccionar amb altres tonalitats o flors. Contacta amb nosaltres i personalitzarem les flors que desitgis enviar.

 

 

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp