Apolo

59,90 IVA inclòs

Centre de flor preservada i seca. Eucaliptus, i diversos elements naturals, contrasten al costat de les hortènsies i roses. Petits complements ens aporten calidesa i ambient natural a la nostra llar.

Encomana el teu centre de flor perservada, el podem personalitzar al teu gust, pots escollir la flor i la base que més s’adapti al teu estil de decoració.

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 59,90 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Descripció

Centre de flors preservades, confeccionat amb una base rústica. Eucaliptus Cinerea, que tot  estar preservat conserva el seu aroma. Roses de color marfil i hortensies. Complementem amb flors tonalitatats burdèus i neutres, que fan d’aquest treball floral, un obsequi ideal per qualsevol ocasió. Les flors preservades ens aporten molt, ja que és la oportunitat de tenir flors a casa, naturals, amb la seguretat de que les podrem disfrutar molt de temps.

No totes les flors son aptes per preservar, però les roses concretament, ho son, i el seu aspecte és espectaucular. Tenim una gama de roses preservades de 18 colors diferents, i de 5 mides diferents. Per tant si desitges que confeccionem el teu centre preservat amb els colors que tu escolleixis, no dubtis en contactar-nos, i crearem el teu centre de flors preservades, especialment per a tu.

 

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp