Lyon

54,00 IVA inclòs

Gerro de vidre amb roses , complementat amb flors blanques i vermelles. Aquesta composició resulta molt atractiva i és perfecte per qualsevol ocasió. Gerro inlòs.

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Product price
IVA inclòs
Additional options total:
IVA inclòs
Order total:
IVA inclòs

Descripció

Gerro de vidre amb ram de flors  de temporada, de tonalitats blanques, vermelles, burdeos i verds. Coneixes les flors de Anastasia? En aquesta composició n’hi hem posat dues de blanques, al centre del ram, que criden l’atenció. Son flors molt resistents, la seva duració pot ser de mes de dues setmanes. També n’hi han d’altres colors molt diferents. Consulta’ns si prefereixes enviar aquesta composició amb altres colors!

Envia un gerro de flors i sorprèn amb un regal sensible, natural, viu i molt alegre. Pots encomanar les flors a la botiga Online i passar a recollir-les o pots fer que les enviem a domicili. Repartiment de flors a Reus localitats de la província de Tarragona.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp