Ram Astromelia

38,00 IVA inclòs

Bouquet primaveral de gran volum amb toc silvestre, flor de temporada amb varietat de colors. Si desitges canviar les tonalitats d’aquest ram de flors, posa’t en contacte amb nosaltres!

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Product price
IVA inclòs
Additional options total:
IVA inclòs
Order total:
IVA inclòs

Descripció

Ram primaveral, colors i flors molt diverses, fan que aquest ram de flors tingui un aspecte totalment silvestre, i molt alegre. Roses de petit tamany, margarides de colors, astromelies, statices, lliris, gerberes… tot un assortiment de flors, totes elles fan una combinació molt especial. Assegura’t de mantenir el teu ram de flors lluy de fonts de calor. Per una bona conservació talla les tiges cada dos dies i canvia l’aigua, afegit una mica de gel al gerro. Nosaltres entregarem el ram de flors amb uns sobres de conservant que es per afegir a l’aigua.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp