Ram Amaranthus

43,00 IVA inclòs

Bouquet compacte, flors blanques de qualitat extra, amb toc de flor preservada eterna de color vi. Subtil i molt elegant. Enviem aquest ram de flors a Reus, Tarragona i rodalies. Si vols el ram Amarantus en altres tonalitats, no dubtis en consultar-nos, estarem encantades d’atendre les peticions especials!!

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 43,00 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Descripció

Aquest ram de flors, és un ram molt especial. No és un ram voluminós, és un bouquet compacte, elegant i original. El lilium blanc de varietat oriental ens aporta un aroma únic. les astromelies blanques tenen un toc de color burdeus al seu centre, i armonitzen amb les flors d’hotensia i amarantus preservades.Les roses blanques sempre aporten qualitat als treballs florals. L’eucaliptus li acaba de donar la subtilesa que té aquesta composició de ma, amb el seu color verd-blau i el mate de les seves fulles. També si és temporada, aquest eucaliptus tindrà fruits, i si no és temporada, afegirem un complement difernet. Hi ha ocasions on no es resquereix un ram molt colorit o molt voluminós, i aquest ram pot resultar perfecte. Ram discret, i bonic, unic…

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp