Avet

29,90 IVA inclòs

Caixa de fusta (el model pot variar), amb composició de flors , tonalitats suaus en gama de rosa i lila… Detall inclòs, de dues papallones, que ens faran volar la imaginació. Flors a domicili a Reus, i altres localitats de la província de Tarragona.

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Complement

Complementa el teu regal:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peuche con pizarra

Pick decoratiu osset

Product price
IVA inclòs
Additional options total:
IVA inclòs
Order total:
IVA inclòs

Descripció

Centre de flors de temporada confeccionat en tons suaus de rosat i lila. Les flors, van presentades en una caixa de fusta, i és un regal que serà molt ben rebut per qualsevol ocasió. Les flors fresques ens aporten vitalitat i ens apropen a la natura. Veure com es van obrint les flors de lilium és una sorpresa cada dia. Si algunes ¡ flors de lilium arriben tancades, és perquè son molt fresques. Les flors principals de la composició, van acompanyades de flors de temporada.

Coneixes les flors de gerbera? En aquesta composició n’hi hem posat dues de color rosa. D’aspecte com una gran,  margarida, ens recorda a les flors del camp. N’hi han de molts altres colors molt vius, es una flor molt alegre i duradera, molt utilitzada per decoracions i per rams de regal. Com a detall decoratiu, hem afegit a la composició dues papallones.

Afegeix a la composició una mica d’aiguacada dos dies, per mantenir les flors hidratades.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp