Piedra Luna

55,00 IVA inclòs

Centre amb combinació de flor blanca de temporada i eucaliptus. Elegant detall de condolència que preparem i entreguem directament al Tanatori de Reus i Tanatori de Tarragona.  Inclou cinta amb dedicatòria impresa.

Si es tracta d’un treball urgent, contacteu directament al 977773101

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Frase de condolència / Frase de condolencia

Escriu la dedicatòria: / Escribe la dedicatoria:

Impressió / Impresión

Dedicatòria impresa en: Dedicatoria impresa en:
Product price
IVA inclòs
Additional options total:
IVA inclòs
Order total:
IVA inclòs

Descripció

Centre de flors tipus coixí, aproximadament de 60 x 40 cm. Està composat per flors blanques  i eucaliptus. La selecció de flors escollida per aquest centre, i el seu estil actual, es desmarquen dels centres tradicionals per detalls de condol. Podria ser un centre de flors per qualsevol ocasió, i això el converteix en un treball fresc i lluminós . Podem personalitzar els nostres treballs modificant els colors a gust de cada client. Pots contactar amb nosaltres i t’ajudarem a fer una bona elecció. Els nostres treballs funeraris, inclouen una cinta amb per poder posar una dedicatòria impresa en tinta daurada, tot i que si ho prefereixes , també es pot posar la dedicatòria amb un sobre tancat que entregarem directament a la família.

Si es tracta d’una entrega urgent, truqueu directament per telèfon al 977773101 , així agilitzarem la teva comanda.

 

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp