Centre Florència

66,00 IVA inclòs

La puresa del blanc es pot sentir en el Centre Florència, els diferents verds i complements fan resaltar les flors, mantenint un aspecte elegant. Repartiment de flors diàrament al tanatori de Reus, tanatori de Tarragona i altres tanatoris de la província. Inclou cinta impresa.

 

Si necessita una entrega de flors urgent, truqui directament al telèfon 977773101.

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Descripció

El centre de flors Florència, està composat per flors blanques de temporada i verds. Liliums, gerberes i roses de màxima qualitat. Complementat amb flors de temporada i diferents verds. Un centre d’estil clàssic i elegant que sempre serà ben rebut com a detall de condolència. Algunes de les flors del centre Florència, son de temporada, si haguéssim de substituir alguna varietat, ho farem sempre respectant el color blanc, escollint la millor opció de la flor a reemplaçar. Fem entrega de flors cada dia al tanatori de Reus, tanatori de Tarragona i altres tanatoris de la província.

El centre de flors per una entrega floral, pot anat acompanyat per una cinta impresa en lletra daurada o per una tarja amb sobre tancat. Esculli la seva opció i afegeixi una frase de suport per aquests dificils moments.

També gestionem entregues florals a tanatoris de tot el país, aquest servei es contracta només per telèfon.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp