Calcita

100,00 IVA inclòs

Centre amb flors de qualitat, combinació de colors intensos i suaus en tonalitats rosades Inclou cinta amb dedicatòria impresa.

Si es tracta d’una comanda urgent, truqueu directament al 977773101 o contacteu per whatsapp.

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Informació addicional

Descripció

Centre de flors per funeral, Centre tipus coixí, amb volum central. Tipus coixí significa que la composició porta flors tant per la part frontal com per la part posterior. És un centre molt atractiu, pel seu volum i per la varietat de flors primaverals. Es desmarca totalment de les composicions clàssiques , tant per la seva forma com pel tipus de flors que s’hi utilitzen. Composat amb flors variades de temporada, en aquest cas amb tonalitats liles, rosades i verds. També porta algunes roses, combinades amb la flor de temporada, que li aporten distinció al centre floral. Podem personalitzar el treball floral modificant les tonalitats escollides. Inclou cinta per dedicatòria, impresa amb tinta daurada. Fem entrega directament de les seves comandes al Tanatori de Reus, Tanatori de Tarrragona i altres de la província.

Si es tracta d’una comanda urgent, truqueu directament al 977773101,

 

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp