Centre Roma

69,00 IVA inclòs

L’alegria, també es pot portar a domicili! Amb aquesta combinació de roses vermelles, i altres flors de colors molt vius, treball de gran impacte visual gràcies al seu volum i tonalitats. Necessites un repartiment urgent?? Truca’ns i ho gestionem directament per telèfon.

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 69,00 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Descripció

Centre de flors per fer un regal impactant. Centre de flors amb volum, mida gran, amb roses, liliums, margarides i altres flors d’alta qualitat,  amb tonalitats intenses com el vermell, el fuccia i altres amb tonalitats blanques que ens aporten un toc més lluminós al treball. Composició floral perfecte per un aniversari, una inauguració, una recepció o qualsevol altre esdeveniment on s’hi vulgui posar un punt  d’elegància amb flors. Podem confeccionar el centre Roma amb altres colors si ho prefereixes, així podem personalitzar el treball floral amb les tonalitats escollides. Les composicions florals, son molt pràctiques de mantenir. No necessiten gerro, ja que estan preparades dins d’una base  amb esponja floral on les flors hi van punxades. Només cal afegir aigua a l’esponja floral cada dos o tres dies per mantenir l’esponja hidratada, ja que les flors van consumint aigua. Recorda mantenir el teu centre de flors lluny d’una font de calor per assegurar-te de que la seva duració sigui lo mes llarga possible.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp