Rubí

190,00 IVA inclòs

Corona de mida gran, amb roses blanques i de color rosa. Complementada amb flors de temporada en els mateixos tons. Inclou Cinta amb dedicatòria impresa.Confeccionem cada corona especialment per la comanda rebuda, amb la millor selecció de flors fresques, i en farem entrega amb la màxima rapidesa possible. Fem entrega de flors, directament al Tanatori de Reus, Tanatori de Tarragona i altres tanatoris de la província.

Si es tracta d’una comanda urgent, truqueu direcament al 977773101 o contacteu per

Categories: ,

Descripció

Corona de flors per defunció. Corona realitzada amb combinació de flors de temporada amb tonalitats rosades, marfil i blanques. Aquest treball funerari, resulta molt entranyable, la seva varietat de flors i verds, la converteix en un obsequi de condol molt adequat. En aquesta ocasió hem escollit les tonalitats de rosa a fucsia combinades amb el blanc i el marfil, tot i que, com sempre,  podem personalitzar aquest treball floral amb els colors que desitgis. Pots contactar-nos, i t’ajudarem a fer la millor elecció en funció de les teves preferències. Inclou una cinta funerària pel missatge de condol.

Confeccionem cada corona especialment per la comanda rebuda, amb la millor selecció de flors fresques, i en farem entrega amb la màxima rapidesa possible. Fem entrega de flors, directament al Tanatori de Reus, Tanatori de Tarragona i altres tanatoris de la província.

Si es tracta d’una comanda urgent, truqueu direcament al 977773101 o contacteu per

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp