Jade

175,00 IVA inclòs

Corona compacta de clavell vermell amb un gran aplic de roses i flor variada de color. Corona de mida mitjana , molt adequada per un detall de comiat. Inclou cinta amb dedicatòria impresa amb lletra daurada.

Si es tracta d’una comanda urgent, truqueu directament al 977773101 o contacteu per whatsapp.

Descripció

Corona de flors per obsequi de condol. Aro compacte de clavells vermells, i un capçal de flors vermelles, verdes i blanques que li aporta un punt de importància a la composició floral. El capçal de flors porta roses vermelles, que li aportaran distinció al treball, a part d’altres flors de temporada, que poden variar en funció de la època de l’any. Les corones de flors per defunció, son treballs de gran volum i molt adequades per cerimònies de comiat d’un esser estimat. Aquesta corona l’hem confeccionat en tonalitats predominants vermelles, tot i que pot quedar preciosa amb qualsevol altra combinació de colors. Si desitges que personalitzem el teu encàrrec, contacta amb nosaltres.

Fem entrega directament de les corones de flors al Tanatori de Reus, Tanatori de Tarragona i altres tanatoris de la província.

Si es tracta d’una comanda urgent, tuca directament al 977773101 o contacta per whatsapp.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp