Bouquet Lilium

37,50 IVA inclòs

Bouquet primaveral amb volum, assortiment de flor de temporada en tons rosats i lila, blanc i verd. Dues roses per donar un toc d’elegància. Posa color al seu dia!

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 37,50 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Descripció

El ram Lilium és una combinació de flors de temporada. El lilium central el podem posar tot l’any, però hi hauran altres flors que son més estacionals, com el lliri holandès de color magenta. En tot cas, sempre farem una combinació de tonalitats rosades, púrpura, malva… i amb un toc de blanc que li aportarà la llum necessària a ram. Un ram de flors variades pot durar molts dies a casa, sobretot i anem canviant l’aigua cada dos o tres dies. Amb el canvi d’aigua, sempre és bona idea tallar les tiges de les flors en diagonal. Així ens assegurem de que la tija absorbeixi correctament l’aigua i els nutrients que li posem. Els nostres rams s’entreguen sempre amb dos saquets de conservant perquè les flors perdurin mes temps.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp