Ram Anthurium

69,00 IVA inclòs

Aquest ram es espectacular, XL! Roses, anthuriums, gerberes i altres flors de temporada en tonalitats vermelles, que contrasten amb els verds. De gran format, no deixa indiferent a ningú. Compra ara el ram Anthurium i el farem arribar a domicili. Repartiment diàri de flors a Reus. També a Tarragona i rodalies.

Si prefereixes aquest ram amb altres tonalitats, o d’una altra mida, contacta’ns!

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 69,00 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Descripció

Ram de flors pensat per impactar. Pel seu volum, pel seu impacte visual del vermell sobre verd, i per les flors escollides, de gran qualitat i durada. Anthurium vermell, una flor tropical, exòtica, original. Estem acostumats a veure-la amb la seva planta, però com a flor tallada, també resulta molt interessant. Les roses vermelles mida extra, poc podem afegir d’elles, només que son símbol d’elegància i passió. Gerberes vermelles i lilium burdeus com a resta de flors principals. Complementem amb petites flors de paniculata, que ens aportaran llum a la composició i altres flors i verds que armonitzen amb els elements principals. Al dissenyar un ram de flors amb una gama de color predominant, ens assegurem la seva elegància, la seva sobrietat. De tota manera, us recordem que ens encanta personalitzar els vostres rams de flors, per tant, si desitgeu combinar altres colors, estem aquí per assessorar-vos i junts, fer una òptima elecció.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp