Ram Gerbera

35,00 IVA inclòs

Ram amb roses i gerberes , complementat amb flors de temporada. Delicat i molt dolç. Pick no inclòs. Pots escollir un pick a l’apartat de complements. Compra aquest ram de flors ara i nosaltres ens encarreguem de portar-lo a domicili. Consulta possilitat de confeccionar aquest ram amb altres tonalitats. Hi pot haver moltes combinacions!

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Informació addicional

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 35,00 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Descripció

Aquest ram de flors és tot un un encant! Tres varietats de flors: roses , gerberes i astromèlies, en aquest cas en tonalitats rosades. Bouquet en gama de color, mida mitjana, molt adient per un regal en un dia assenyalat o per un dia qualsevol. Aspecte primaveral, juvenil… Totes les flors que composen aquest ram, ténen una bona duració. Les astromelies, van obrint poc a poc i descobrint els seus pistils i tonalitats interiors. Per aquest ram de flors, utilitzem paper creppe, que li dona un aire de fantasia molt divertit.
Imagines aquest mateix ram de flors en altres tonaitats? Per exemple, amb tonalitats càlides, grocs i taronges? Pot resultar una bona combinació també, Totes les flors es poden aconsseguir amb una àmplia gama de colors, fent així un ram personalitzat. Consulta’ns i junts valorem opcions disponibles. Regalar flors és molt facil!

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp