Toulouse

42,00 IVA inclòs

Gerro de vidre, amb roses i flors de temporada. Alegre i colorit, amb combinació de diferents verds i complements. Gerro inclòs.

En aquest treball, la flor és de temporada, i es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Product price
IVA inclòs
Additional options total:
IVA inclòs
Order total:
IVA inclòs

Descripció

Ram de de flors variades amb gerro. En aquest cas, gerberes roses, liliums i petites flors de complement. Tot en colors intensos i aleges. Com a verd, l’eucaliptus, el nostre brancatge de verd preferit. Regalar un ram de flors amb el seu gerro, és molt còmode per la persona que el rebi. Només s’aconsella canviar l’aigua dada dos dies i tallar una mica les tiges en diagonal. Nosaltres li entregarem uns sobres de conservant per anar afegint a l’aigua cada vegada que es realitzi el canvi. Aquest ram de flors pot lluir molts dies i alegrar qualsevol estança de la casa.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp