Eros

95,00 IVA inclòs

Preciós ram amb 12 varietats de flors i verds silvestres, secs i preservats. Petites tiges formen un conjunt molt especial Perfum natural i explosió de color, un regal perfecte per portar la natura a casa nostra durant molt de temps. Es presenta amb decoració rústica. Diàmetre 18 cm.

La selecció de flors pot variar lleugerament, depenent de l’estoc actual.

Es possible que ens veiem obligats a fer alguna modificació. Si desitja ser avisat per whatsapp o trucada de telèfon, en el cas de que s’hagi de substituir algun element del treball, ho pot indicar al formulari de finalització de compra a notes de la la comanda. Si no desitja ser avisat, nosaltres escollirem la millor opció de substitució, mantenint o millorant la qualitat de la flor reemplaçada.

1 en estoc

Complementos

Complementa el teu regal / Complementa tu regalo:

Caixa amb assortiment de bombons.

Cava Brut Nature

Osito de peluche con pizarra

Pick decoratiu osset

Personalitza el teu regal

Perquè el teu regal sigui fantàstic, escriu una dedicatòria:

Product price: 95,00 IVA inclòs
Total options:
Order total:

Descripció

Ram de flor preservada. Bouquet de 18 cm. de diàmetre aproximadament, amb flor preservada i seca, selecció de flors de diferents colors, amb tonalitats naturals. Afegim toc de granate i lavanda, tot el conjunt resulta molt especial per fer un bonic regal i combina amb qualsevol estil de decoració.

La flor preservada, és una flor natural que està tractada per evitar el procés de marciment de la flor fresca. Se li extreu l’aigua de la flor, i amb això s’evita que la seva maduració avanci,  i així aquesta flor ja es manté intacte per sempre. En el procés de preservació, el color natural de la flor es veu alterat, i per això s’han de tintar les flors.

Aquest tint, es pot alterar amb el temps, sobretot si s’exposen les flors a canvis de temperatura, o als rajos del sol. Per evitar una llarga duració del color de les flors, mantenir-les lluny del sol. Els rams conservats en vitrines, poden perdurar intactes durant dècades.

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp