La presència de les flors aporta major vitalitat al moment d’aixecar-te i més energia al llarg del dia. Si vols construir un ambient més positiu, no dubtis a posar tests amb flors acolorides pertot arreu. Aquestes irradien els seus colors i les seves aromes i aquests beneficien la salut.

Les flors ajuden a combatre l’estrès, una condició que afavoreix moltes malalties o fa que qualsevol minúcia sigui motiu de baralla a casa.

Si tens l’habitació amb flors, et sentiràs renovat després del treball. I a més, si disposes flors acolorides a la sala o rebedor, ho percebràs com una càlida benvinguda en arribar del carrer.

Les flors t’aportaran una gran quantitat d’aromes naturals, solament per ser aquí. Tria aquelles que tinguin més fragància i que durin més temps, com és el cas dels liliums. Són una bona alternativa per a reemplaçar els ambientadors industrials, que no són amigables amb el medi ambient.

Les flors i les plantes absorbeixen el diòxid de carboni i el transformen en oxigen. Pel mateix, són bon complement per al procés respiratori en els humans. Les plantes aporten humitat a l’ambient. Això contribueix a reduir el volum de pols i partícules que hi ha en l’entorn i pot ser molt benèfic per als qui pateixen problemes respiratoris.

Font: mejorconsalud.com

Open chat
Hola, sóc la Marta, necessites ajuda? Fes la teva consulta per Whatsapp